Bemutatkozás

A blogon igyekszem minden megjelenő játékot bemutatni, de emelet megemlítek régi klasszikusokat és elmélkedek a játék/hardver piacról. Az informatika mellet, még újabb filmeket is elemezni fogok, illetve egyéb témákat is néha felvetek. Elérhetőség: kapiandras@freemail.hu Ajánlott felbontás: 1680x1050

Vége a szünetnek

2011.08.09. 17:51 Kápi-András

No nem kell megijedni nem az iskola kezdődik, hanem a nyári távol létem a mai napon fejeződött be. De természetesen azért szabadidőmben kicsit dolgozgattam is, szóval jó pár új cikk kerül fel hamarosan. Elkezdtem az Il-2 legújabb részével is játszani, ami az eddigiek alapján valami eszméletlen borzalmas lett, az is lehet, hogy nem is lesz belőle teszt. Persze majd meglátjuk, mindenesetre jó szórakozást az új cikkekhez és természetesen a régiekhez is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakucko.blog.hu/api/trackback/id/tr553137571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása