Bemutatkozás

A blogon igyekszem minden megjelenő játékot bemutatni, de emelet megemlítek régi klasszikusokat és elmélkedek a játék/hardver piacról. Az informatika mellet, még újabb filmeket is elemezni fogok, illetve egyéb témákat is néha felvetek. Elérhetőség: kapiandras@freemail.hu Ajánlott felbontás: 1680x1050

Játékbarlang rádiós vendégeskedés

2011.12.11. 17:34 Kápi-András

Minap kikerült a Játékbarlang 3. rádióadása, amiben én voltam az aktuális vendég. Számomra ez nagyon megtiszteltetés, hisz ez a szintén elég új blog nagyon színvonalas videóteszteket készít. A blog hasonló, mint a Kockakuckó, csak ők cikkek helyet, videókban mondják el a véleményüket többnyire újabb filmekről és játékokról. Mindezt nagyon színvonalasan teszik, amit jól példáz, hogy a Baadmovies idei filmelemzők Oscar-ján egy 3. (utólag javítva) helyet szereztek. Tehát érdemes látogatni őket, a blog linkjét a kedvelt oldalak között megtaláljátok. Apropó a napokban meghirdettek egy versenyt, amiben az a feladat, hogy minél jobb intro-t készítsetek a videóikhoz, a részleteket megtaláljátok itt.

 

A beszélgetés témái az NFS: Run, Fast Five, Jurassic Park: The Game, kicsit a mobiljátékok piaca, Warhammer 40k: Space Marine, Mr. Popper’s Penguins és az idei év RPG-éi, jó szórakozást hozzá.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakucko.blog.hu/api/trackback/id/tr53455837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COdY · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.12.12. 11:30:48

Köszönjük hogy jöttél és a reklámot:)
Egyébként nem 2. hanem 3. lettem:)
süti beállítások módosítása