Bemutatkozás

A blogon igyekszem minden megjelenő játékot bemutatni, de emelet megemlítek régi klasszikusokat és elmélkedek a játék/hardver piacról. Az informatika mellet, még újabb filmeket is elemezni fogok, illetve egyéb témákat is néha felvetek. Elérhetőség: kapiandras@freemail.hu Ajánlott felbontás: 1680x1050

Ami ingyenes az lehet jó is?

2011.05.24. 22:19 Kápi-András

Anno talán a Battlefield: Heroes volt az első komolyabb ingyenesen játszható játék és bizony azóta már szép számmal jelennek meg, pl. hamarosan lehet, hogy én is letesztelem a World of Tanks, illetve a Battlefield Play4Free-t. De a mai nap folyamán találtam egy igazán kiemelkedőt, amit még sajnos nem lehet letölteni, ám a jelek szerint bitang jó lesz, ez pedig nem más, mint a Ghost Recon Online. Bámulatosan jól néz ki a videóban és a különböző futurisztikus fegyvereknek köszönhetően, tényleg egy újszerű Multi-t fogunk kapni. Egyelőre nincs megjelenési dátum, de remélem hamarosan játszhatok már vele, addig is itt egy kis kedvcsináló.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakucko.blog.hu/api/trackback/id/tr252930068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása