Bemutatkozás

A blogon igyekszem minden megjelenő játékot bemutatni, de emelet megemlítek régi klasszikusokat és elmélkedek a játék/hardver piacról. Az informatika mellet, még újabb filmeket is elemezni fogok, illetve egyéb témákat is néha felvetek. Elérhetőség: kapiandras@freemail.hu Ajánlott felbontás: 1680x1050

Season of the Witch bemutató

2011.08.16. 21:15 Kápi-András

 

A 2. filmelemzők Oscarjára készítettem én is egy videót. Nem hiszem, hogy a közeljövőben készítek majd még videóbemutató, tehát ez csak egy egyszeri alkalom. Cikkek viszont továbbra is fognak készülni.

Hamarosan valószínűleg most már végre publikálhatom az Angry Birds PSP-s verziójáról szóló cikkemet (nem tudom hanyadszorra írom újra), valamint a Source Code-ról is megfog jelenni egy írás. A Limitless-szel viszont küzdök, sehogy se sikerül megfelelő cikket készíteni róla, remélem most már segít egy múzsa, mert kezd idegesíteni, bármennyire nagyszerű film is. Végül pedig egy kis reklám. Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt http://baaadmovies.blog.hu/, ahol nagyon jó videóbemutatók vannak filmekről és ők az egyik kitalálói a filmelemzők Oscarjának.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakucko.blog.hu/api/trackback/id/tr773158867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása