Bemutatkozás

A blogon igyekszem minden megjelenő játékot bemutatni, de emelet megemlítek régi klasszikusokat és elmélkedek a játék/hardver piacról. Az informatika mellet, még újabb filmeket is elemezni fogok, illetve egyéb témákat is néha felvetek. Elérhetőség: kapiandras@freemail.hu Ajánlott felbontás: 1680x1050

Battle of Los Angeles Trailer

2011.09.21. 12:29 Kápi-András

Reményeim szerint holnap publikálom az idei év eddigi legrosszabb filmjéről a tesztemet, ami annyira rossz lett, hogy nem bírtam ki, hogy ne csináljak róla egy videót. Az idei év leglátványosabb filmjének, a Transformers 3-nak a zenéjére láthattok jeleneteket a legcsúnyább filmből. Szerintem ez a kicsivel több, mint 2 perc már is elveszi a kedveteket a filmtől, de a cikkben minden egyes hibára kifogok térni. Addig is jó szórakozást és köszönet Blacksheep-nek és DVD1994-nek azért, hogy a videóik ötletet adtak.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakucko.blog.hu/api/trackback/id/tr1003243152

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HIPERCOLL BULA 2018.04.30. 20:48:07

Ozric Tentacles az Akváriumban - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása